РЪКОВОДСТВО ЗА ОФОРМЯНЕ НА ТАЛИЯ СЛЕД РАЖДАНЕ

Раждането на бебето е едно от най-красивите преживявания в живота на една жена!Но тя може да бъде и една от най-трудните, не само по време на бременност, но и след раждането.

Независимо дали сте само няколко седмици след раждането или сте прекарали няколко месеца, някои от ежедневните ви предизвикателства могат да бъдат доста измурителни, слабост в тялото, кърмене денонощно безпокойство за това ,че сте качили килограми след бебето. И докато имаш едно бебе около теб, ти искаш Абсолютното психическо удовлетворение но всъщност чувствш, че тялото ви не поддържа вашата радост.

Някои от нашите най-щастливи клиенти са нови майки, защо са такива! има много предимства оформянето на талията, особено след раждането. Не става въпрос само за загуба на тегло и възстановяване на силуета. Това е свързано с усещането за сила, сигурен и здрав живот! С други думи, искате да сте най-добрата майка и красива жена едновремено.

Знаете вече всички предимства на перфектната талията с корсета ZETA curves? Закупете и Може просто да се изненадате.

ПОДКРЕПА НА КЛИЕНТА

Често срещано оплакване сред младите майки е болки в гърба. И не е чудно. След раждането торсът ви е максимално обезпокоен. Вместо да разчита на мускулите на тялото, тялото си почива и няма неприятно налягане върху него. Деиства върху различни части на гърба или бедрата. И докато някои жени може да възвърнат силуета бързо, на други им е трудно да си възвърнат силуета и талията си, особено след няколко бременности.

Някои жени усещат болки в гърба при кърмене. Или заради допълнителното тегло, което носят върху гърдите си, или заради позата при кърменето. Ако това е така при вас, тогава може би корсетът с презрамки може да е идеалът, тъй като се комбинира пълна опора на гърба с гръдна опора.

Корсет ще подобрява позата ви всеки път, когато го носите. Той ще облекчи налягането, което се прилага върху грешните места на гръбначния стълб и ще ви попречи да се прегърбваш заради слабото тяло. Корсетът също е много полезен, когато трябва да се върнете на работа особено ако това е работа в офис, тъй като ще ви помогне да поддържате изправен гръб. Ще се почувствате по-активни и нека не забравяме увереността, която ще изпитвате към вашия силует след раждането.

Разбира се, че не можете да разчитате изцяло на корсета си, за да подобрите формата си. Най-ефективният начин за премахване на болката в гърба е да се възстановите мускулната ви сила, особено в торса, раменете и гърба. Ще направите това с тренировки с тежести или упражнения със съпротива, характерни за тези слаби мускулни групи. Преди да започнете да се опитвате да укрепите торса си, трябва да сте сигурни, че напълно сте се възстановили от раждането и да имате съгласието на Вашия лекар.

ДАВА САМОЧУСТВИЕ И МОТИВАЦИЯ

С новородено или дори по-голямо дете, Приоритизирането на вашата фитнес форма е голямо предизвикателство! Ежедневната употреба на корсет може да помогне, както ви дава моментална картина на това, което можете да постигнете.

Първоначално ще видите незабавна промяна във външния си вид , като носите корсета. Коремът ви ще бъде плосък (може би за първи път от много време!), и талията ви ще бъде по-отчетлива, без удебеляване или бучки, които да изпъкнат.

Носенето на корсет на Zeta Curves с дрехи, благодарение на които се чувствате добре ще почувствате, че правите неща за себе си. И това е толкова важно за една майка , защото щастливата мама допринася повече за щастливо семейство!

ТОВА Е СТЪПКА КЪМ ЗДРАВИЯ ЖИВОТ

Много жени започват да използват специални корсети, без задължително да следват програма за упражнения или хранене. Но като видят резултатите и прекрасното усещане за промяна, тогава те се насърчават и интегрират в упражнения и здравословно хранене в тяхното ежедневие. Когато видите резултатите от оформяне на талията по този начин , тогава желание то и мотивацияа се насърчават за постигане на вашите цели!

Освен това ще откриете, че носенето на корсета поне 8 часа на ден ви помага дръжте контрола над количеството храна, която консумирате. Тъй като го ограничава корсета , ще установите, че стомахът ви не може да се разшири удобно, когато ядете голямо количество на хранене. По този начин обикновено се налага да правите малки хранения по често, вместо много храна но рядко в деня . Много лекари и диетолози препоръчват този подход тъй като честите малки хранения помагат да поддържате нивото на енергия постоянно и избягвайте прекомерното ядене.

ПОМАГА ПРИ СТЯГАНЕ НА КОРЕМНАТА ОБЛАСТ

Ако използвате корсета редовно и ако го комбинирате със специален стягащ крем (това е малка тайна), ще видите голяма разлика, ако страдате от отпусната кожа като много млади майки или с по големи деца майки. Въпреки че не може да замени драматичните ефекти от пластичната хирургия, нейната комбинация е повишена термична активност и микроциркулация в района, може да ви изненада с резултата!

МОЖЕ ДА ИМАТЕ “ВАШЕТО ТЯЛО КАКТО ПРЕДИ “

И когато се сдобиете с бебе, животът ви никога повече няма да бъде същият, възможно е да се почустваш секси и уверени в собственото си тяло. Колко бързо ще се върне силуетът ви зависи от много фактори, освен всичко друго, гените, теглото, което сте качили и еластичността на кожата. Просто му отделете малко време. С решителност, здравословен начин на живот, реалистични цели и корсет, можете да възстановите силуета си и да се гордеете с него само за няколко месеца. Околни те ще го забележат и ще се чудят как го направихте! Но най-важното, когато се грижите за себе си е, че се чувствате страхотно към себе си и така ставате по-силни, изпълнена с настроение, за да бъдеш най-добрата мама, която можеш!

Опитвате се да си възвърнете силуета и увереността след бременността да знаеш, че не си сам. Ако искате помощ при избора на подходящия корсет, не се колебайте да се свържете с нас, по имейл или по телефона! Ще се радваме да ви помогнем!

Happy waist training , майчици

Оставете коментар