5-ТЕ НЕЩА КОИТО НАИСТИНА ПРАВИ

Тренировките на талията са най-горещата фитнес тенденция за последното десетилетие. Но ако това е ново за вас, може би се чудите какво точно прави?

В интернет има много мнения относно тренировките на талията, какво прави и какво не, дали е безопасно или ефективно. При толкова много дезинформация навън е съвсем нормално да сте объркани. Затова го проучихме, попитахме експерти по темата и получихме всички документирани отговори с който трябва да решите дали да го изберете, за да подсилите силуета си. Някои от предимствата на тренировката на талията са известни, докато други не са толкова, така че ето пълната картина.

5-те неща, които наистина прави, са:

1. Осигурява незабавно подобряване във външния ни вид. Една от причините корсетите да са толкова популярни е, защото създават по-тънка талия и плосък корем веднага щом си го сложете . Силуетът веднага изглежда с 1-2 номера по-тънък и по-женствен. Това е лесно решение и можете да го носите ежедневно под повечето дрехи. Ако изберете корсет с презрамки и висок гръб, можете да покриете дебелината на гърба и неравностите, които сутиенът създава.

2. Поддържа гърба В днешно време, когато повечето хора работят в офис, е трудно да се поддържа правилна стойка. Това работи срещу нас, тъй като причинява болки в гърба, лоша оксигенация, лошо кръвообращение и намалена способност за концентрация. Носенето на корсет на талията ви принуждава да седнете и да застанете изправени. По-добрата стойка подобрява дишането, кръвообращението и предотвратява болки в гърба и кръста. Хората с правилна стойка са склонни да се чувстват по-активни и по-уверени.

3. Укрепва и усилва тренировките Фитнес корсетите са проектирани с максимална компресия за стимулиране на топлината върху торса и предизвикват изпотяване, каквото и да правите и при упражнения Дори и ако единственото нещо което успяваш да направиш е бързо ходене , трябва да знаеш,че се равнява на упражнение с висока интензивност. Можете да носите корсета на почти всеки тип упражнения, независимо дали е аеробно или с тежести. * Много клиенти ни казват, че докато тренирали интензивно, изпитвали затруднения да губят сънтиметри в корема. Въпреки това, използвайки корсет за тренировка на талията, те успяха да загубят сънтиметри и да забележат значителна разлика в силуета си.

4. Допълнете усилията си за отслабване Използването на корсет за тренировка на талията може перфектно да допълни цялостното усилие за намаляване на теглото, придружени от умерено хранене и упражнения. Можете само да се възползвате от носенето на корсе дори да се опитате да си върнете силуета след бременост или просто за по дъбър живот. Както пишем по-горе, корсетът подсилва вашите тренировки и ви дава желания ефект по-незабавно. Освен това с постоянното компресиране около талията е по-малко вероятно да направите голями, тежки хранения, тъй като поставя лимит и ви принуждава да правите 5-6 по-малки хранения, като по този начин засилвате метаболизма си. С равномерно хранене, упражненията и носенето на корсет в продължение на 8-10 часа на ден скоро ще забележите значително и постоянно намаление на сънтиметри около талията (корем, странична дебелина,паласки). * Много клиенти ни казват, че забелязват голяма разлика във силуета си след 2 седмици употреба

5. Дава ви мотивация и увереност Всеки път, когато щракнете върху следващия ред копчета , се чувствате доволни, че сте на правилния път и вашите усилия работят! Това удовлетворение е върховната мотивация да продължите начинанието си. Добре е да следвате реалистичен план и здравословен начин на живот, за да можете да го следвате. за дълго време. Започнете от сега, където и да сте и поставете цел. Надяваме се, че отговорихме на всичките ви запитвания за това какво точно прави тренировката на талията! Ако се чудите кой корсет е подходящ за вас, вижте тук!

Оставете коментар