COMPLETE GUIDE TO EXCELLENT RESULTS FOR A PERFECT FIGURE

Тренирането на талията е нова тактика и е напълно разумно да имате въпроси за това как се прави.Следната статия ви дава цялата информация за подходящия метод за по тънка талията.

Да започнем с основните неща:

What is a waist trainer?

Те са облекла за оформяне на тялото,с висока компресия, който се носят около кръста и действа като добавка за постигане на по-изискан силует. Укрепва топлинната активност в тялото, като предизвиква повече изпотяване с по-малко усилия. Ползите от тренирането на талията включват: помалко усилия във фитнеса, по-добра поза за тялото и по-интензивни извивки във формата на пясъчен часовник.

Какво е тренировка на талията:?

Това е практиката на ежедневна употреба на корсета, за да загубите сънтиметри около талията Непосредствената промяна, която създава във вашия силует, увеличава самочувствието ви по този начин ви дава стимул да продължите с всяки сили ! Ние следваме тази тенденция, за да стане все по-популярна през последните години и вече много от нашите клиенти бяха развълнувани от резултатите! В това ръководство ще ви обясним как да направите това, за да бъдите красиви си изправени! Не е нужно да сте Карадшан, за да постигнете прекрасни нови форми с тренеровка на талията. Всеки може да постигне по-тънка талия с помощта на корсети Zeta Curves. Избирайки подходящия тип корсет, ще имате успешно и комфортно изживяване. За да видите кой тип корсет покрива вашите нужди, прочетете тук. Въпреки че все още не сте сигурни, ние сме тук, за да помогнем!

ИЗБИРАЙКИ ТОЧНИЯ РАЗМЕР

Изборът на правилния размер е най-важната част за получаване на най-добри резултати. Може би си мислите, че избора на по-малък размер ще е по правилно за бърз ефект на тялото ви, но всъщност ще бъде обратното. Корсет, който е тесен, не пасва правилно и създава подпухналост и натъртвания. Също така е изключително неудобно и може да причини дискомфорт или болка. Поради тази причина е важно да се консултирате с нашата схема за размер за да изберете правилния размер.

КАК ЩЕ СЕ ПРЕМЕРИМ ПРАВИЛНО

Използвайте мек метър(шивашки) за измерване на обиколката на талията. Уверете се, че измервателната лента не е нито прекалено хлабава, нито прекалено тясна при измерване. Застанете прави, като държите измервателната лента успоредно на земята и без да гълтате стомаха навътре. Единият край на измервателната лента трябва да бъде на нула (0), а другият край ще ви даде сънтиметрите Измерете на мястото, в което талията е по-тънка, т.е. където тя прави естествената си извивка. Това място е обикновено с 3-4 пръста по-висока от пъпа. Ако вече сте в програма за отслабване, изберете размера според сегашните Ви мерки а не според това, което смятате, че ще имате след известно време. Само тогава ще можете да получите желаните резултати от вашия корсет.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА УСЕТА ОТ НОСЕНЕ НА КОРСЕ

  • Да в началото ще чуствате сино престягане.
  • НЕ , нетрябва да причинява болка или прещипване.
  • ДА ще е трудно да го закопчеете първия път.
  • НЕ , нетрябва да пречи на дишането.

Корсетът трябва да пасва на тялото ви, без да причинява дискомфорт. Първоначално ще се чувствате стегнати. Търпение. Дайте на тялото си време да свикне с компресията, но също така и на корсета, да вземе формата на тялото ви. Безопасно ли е? Да, това е абсолютно безопасно! Когато го носите правилно, слушайки първо тялото си,корсета за тренировка на талията е най-безопасното и най-ефективно средство да намалите талията и да увеличите ефективността на фитнес тренировките Имайте в предвид, че винаги по-лесния начин за закопчаване на корсета е от долу на горе. Издърпайте долните ръбове момента където талията е по-тънка и спускайте ръбовете надолу, докато щраквате. В началото е трудно, но става забавно с всеки следващ път!

КАК ДА ЗАПОЧНЕТЕ С WAIST TRAINING

След като вече имате точното корсе за Вас , може да започнете тренировката на талията Започнете да носете корсета по 2-3 часа на ден, докато не свикнете с компресия. Постепенно увеличавайте времето, докато започнете да се чувствате комфортно, носейки го до 8-10 часа на ден.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ СЪВЕТИ ЗА ПО-ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ

Пийте много вода! Следвайте лека диета. по малки количества и по чести хранения през деня . (Корсетът помага за помалки количества храна, тъй като Ви претиска) Носете корсета 8-10 часа. Комбинирайте аеробни упражнения със силови тренировки и тежести. Препоръчително е да имате втори корсет за алтернативно използване, един за фитнес залата и един за останалата част от деня. Носете корсета на работа. Той подобрява стойката и ви предпазва от болки в гърба. Употребата на корсета също увеличава самочувствието, тъй като незабавно подобрява силуета и това прави вашите дрехи да седят по добре тялото ви. Останалите ще го забележат и те ще ви питат какво сте направили! Когато вашият корсет е на последната скала на закопчаване и не Ви седи както преди, Страхотно, вие се чувствате много удобно, сега е време да изберете следващия по-малък размер! ЕЖЕДНЕВНА УПОТРЕБА СПОРТ ПРАВЕЛНО ХРАНЕНЕ

И накрая, много е важно да се грижите за своя корсет, за да можете да се грижи и той за вас по най-добрия възможен начин. За информация относно поддръжката, моля, прочетете тук. За да направим по-бърз и голям скок към по-изтънчен силует, изградихме за вас 30-дневна програма. Тази програма включва ежедневно трениране на талията с упражнения за стягане , така ще получите незабавни резултати, които ще Ви накарат да се възхищавате в огледалото! Не забравяйте да правите снимки по време на вашия напредък и споделете резултатите с нас в Instagram на #zetacurves!

ПЪРВА СЕДМИЦА

Започнете програмата постепенно, за да включите корсета в ежедневието си. Ако сте нов, започнете с 2 часа през първите няколко дни и постепенно увеличавайте времето на носене. Целта е тази седмица да се носи корсета за 5 дни. Накрая ще можете да го носите за 4-6 часа на ден. Упражнение: Започнете упражнения за укрепване на торса чрез бавно увеличаване на тяхната интензивност. Започнете с 15 лесни коремни преси, 6 коремни преси с високо вдигнати крака(тип дъска) задържане за 10 секунди. Можете свободно да добавите аеробните упражнения, които желаете или да поставите повече напрежение в програмата, ако вече сте на по-високо ниво. Следвайте същата процедура, като добавяте по 5 коремни преси дневно, високи преси и 5 секунди задържане на тялото (тип дъската). В края на седмицата ще направите 45 коремни преси, 18 коремни с вдигнати крака и 40 секунди задържане в тип дъска. Не се отказвайте!

ВТОРА СЕДМИЦА

Целта на седмицата е да се носи корсет 6-8 часа на ден в продължение на най-малко 5 дни. Можете да разделите времето на корсета на части от 3-4 часа. Упражнение: Продължете със същите упражнения, като добавяте по 5 коремни преси всеки ден, високи преси и 5 секунди задържане тип дъска. На 14-ия ден ще направите 80 коремни преси , високи коремни 32 и задържане на тялото в тип дъска за 1 минута и 15 секунди. Продължавай!

ТРЕТА СЕДМИЦА

Целта на седмицата е да носиш корсета 5-7 дни за поне 8 часа на ден. Опитайте се да го носете до 8 часа, без прекъсване този път. Упражнение: Пробвайте издражливоста си Продължавайте същите упражнения, като добавяте по 5 коремни преси всеки ден, два пъти по виско крата с коремни преси и 5 секунди задържане на тялото в тип дъска. На 21-ия ден ще направите 115 коремни преси, 46 коремни с високи крака и задържане на тялото в поза тип дъска за 1 минута и 50 секунди. Почуствайте наприжението в мускулите! Това означава, че упражнението работи!

ЧЕТВЪРТА СЕДМИЦА +

Целта на седмицата е да носиш корсета 7 дни за не по-малко от 10 часа на ден. Обзалагам се, че сега виждате разликата в тялото си! Упражнение: Ако коремът ви не е бил фаворита ви преди, сега е! Продължавайте същите упражнения, като добавяте по 5 коремни преси всеки ден, по 2 коремни преси с високи крака о по 5 секунди в поза тип дъска. На 30-ия ден ще направите 160 коремни преси, високи крака преси 64бр. И поза тип дъска за 2 минути и 35 секунди Не забравяйте, че оформянето на талията е по-ефективно, когато е съчетано с точния корсет, упражнения и тренеровки с добро балансирано хранене. Ако нямате време да тренирате, опитайте се да носите корсета си ежедневно в дейности като домашна работа, пазаруване, ходене, и т.н. Надяваме се, че това ръководство е помогнало за решаването по въпросите ви относно оформянето на талията! Ако, обаче, не сме ви запълнели всички въпроси , не се колебайте да се свържете с нас. Ще се радваме да помогнем!

Leave a Reply