Antrenamentul taliei

КАКВО Е ДА ТРЕНИРАШ ТАЛИЯТА?

Тренировката на талията е процес на постепенно намаляване на обиколката на талията с помощта на корсета за талията на Zeta Body. Редовната им употреба, упражнения и здравословно хранене могат драстично да намалят размера на талията, мигновено придава красив, гладък, секси силует, като същевременно се отърваваш от нежеланите сънтиметри около талията веднъж завинаги.

Тренеровката  на талията като средство за постоянна промяна и преобразуване на талията е практика, която изисква дисциплина и се постига най-добре, когато се прилагат следните правила:

  1. Вземете правилния корсет за тренировка на талията в правилния размер!
  2. Носете го по 8 часа всеки ден
  3. Равномерно хранене и упражнения

Найстена е толкова лесно !

КАКВО Е КОРСЕТ ЗА ТРЕНЕРОВКА НА ТАЛИЯТА?

Zeta Body Waist Training Corset е стандартна компресионна дреха, изработена от висококачествен латекс, Има гъвкави метални банели  и памучна подплата, нежна за кожа. Неговият усъвършенстван дизайн позволява на тялото да се движи, огъва и разтяга. Следва движението на тялото, без да го ограничава, като същевременно осигурява подкрепа и подобрява стойката.

ВНИМАНИЕ! Корсет на Zeta Body не е класически корсет! Той не мести или променя постоянно по никакъв начин вътрешните органи или ребра, както правят класическите корсети.

КАК РАБОТИ КОРСЕТА?

Корсета на Zeta Body извайва и прекроява мастната тъкан в областта на талията, за да даде гладко, видимо изображение на пясъчен часовници. Латексната подплата увеличава максимално изпотяването и изгарянето на мазнини. Токсините се отделят от тялото чрез изпотяване, за да придадат на кожата по-мека и гладка текстура.

Друга важна функция, която създава, е правилната стойка. Позата е една от основните причини за болки в гърба. Корсетът върши отлична работа като поддържа и държи гърба и раменете прави, като същевременно облекчава болката в кръста и  гърба.

Ако спортувате и вашата промяна в теглото е малка, тогава проблемът може да е в храненето. По-малките хранения по-лесно се метаболизират и „изгарят“ по-бързо. Корсетът Zeta Body леко пристяга стомаха и талията ви насърчава да ядете по-малки порции и да се чувствате по-наситени през целия ден. След само няколко седмици употреба, ще забележите, че стомахът ви стои стегнат и хубав дори когато не го носите.

КАК ДА ПОЛЗВАМЕ КОРСЕТА?

 Когато за първи път си слагаме корсета на Zeta Body ще имаме нужда от повече усилия и търпение! Трябва да започнете закопчаването от отдолу на горе, на пчрвия ред закопчалки (на по свободното). Корсета  трябва да се прилага плътно върху тялото, без да причинява дискомфорт или да пречи на дишането. След първите приложения той придобива форма, според формата на тялото, поставянето става по-лесно, като се запазва еластичността и стабилността му.

 Ако току-що сте започнали тренировъчното си пътуване за по тънка талия, препоръчваме да започнете от 2-3 часа на ден и постепенно да увеличавате часовете си на употреба, докато не се почувствате комфортно да го носите 8 часа на ден. Когато почувствате, че корсетът се закопчава много лесно, тогава го настройвате на най-стегната закопчалка, така че да е по-стегната върху тялото. Когато усетите, че дори и в най-стегната закопчалка корсетът е удобен, тогава можете да пристъпите към  по-малкия размер.

REZULTATE

 След 30 дни употреба ще забележите значителна разлика в зоната, покрита от продукта (талия, корем, стомах, дебеленките отстрани, гърба). Извивките са Ви подчертани, като придават на силуета заветното изображение на пясучен часовник. През това време много клиенти са свалили 2 до 3 номера на дрехите си.

* Много клиенти ни казват, че забелязват първите резултати върху тялото си след две седмици употреба

ВАЖНИ ИНСТРУКЦИИ ЗА БЕЗОПАСНА И ПРАВИЛНА УПОТРЕБА

Започнете бавно и реалистично: Важно е да дадете време на тялото си да се адаптира към промените и ново усещане за компресия (точно както при бременност). Също така е важно да си поставите реалистична цел, като същевременно спазвате формата на тялото си. Физиологично може да не е възможно да получите мъничка талия. Но можете да му придадете малко повече форма, отколкото вече имате. Не натискайте отвъд онова, което е възможно за вашето тяло.

  • Изберете правилния размер: Не се насилвайте в много стегнат корсет и не избирайте по-малък размер с надеждата, че веднага ще получите много стегната талия. Това може да причини дискомфорт, мускулна болка или затруднено дишане. Вие избирате размера, като стриктно спазвате границите на размера и не бързате с най-строгата настройка. Слушайте тялото си и регулирайте компресията според това как се чувствате във всеки момент.
  • Внимание при слагането на корсета: Трябва да бъде затворен правилно, без неравности отпред. Краищата му не трябва да са обърнати нагоре или надолу (това е индикация, че корсетът е твърде малък)
  • Упражнения и много вода: Важно е да правите някакъв вид упражнения, за да постигнете желаните резултати и да поддържате мускулите силни и тонизирани. Не забравяйте да овлажните тялото си, за да компенсирате загубените течности.
  • Не носете корсета по време на сън: Без преувеличения. 8 часа на ден са достатъчни. Оставете тялото си да почива през нощта.

 

ПОДДРЪЖКА

Ако възнамерявате да се занимаете сериозно с тренировка на талията, тогава е много важно да се грижите за корсета си, за да се грижи и той за вас. С течение на времето той е подложен на силен стрес и условия на износване, но с някои прости предпазни мерки можете да удължите живота му, без да губи своята еластичност и стабилност. Вижте подробности за поддръжката му тук.