Доставка и Плащане

БЪЛГАРИЯ

Вашите продукти се изпращат чрез куриерска служба Speedy до вратата ви.

(1-4 работни дни)

За поръчки под 130 лв цената се калкулира от Speedy

За поръчки 130 лв. И повече: БЕЗПЛАТНО

Разходите за доставка варират в различните държави. Можете да видите цената при плащане, когато избирате държавата за доставка.

 

КОГА СЕ ИЗПРАЩАТ ПОРЪЧКИТЕ?

Изпращаме всеки ден от понеделник до петък (с изключение на празничните дни). Всички поръчки се изпълняват в деня след подаването им. Поръчки, подадени в събота или неделя, се изпълняват в понеделник.

* Преди да изпратим вашата поръчка, ние се свързваме с вас (по телефона или чрез viber или sms), за да потвърдим, че сте поръчали подходящ за вас размер. Пратката се изпраща, след като получим потвърждение от вас.

* По време на празници, промоции или използване на отстъпки, може да се промени срока за доставка. В случай на промяна на времето за доставка, нашата компания не носи отговорност и трябва да се свърже с Куриерската компания.

* Пратката се доставя на адрес, който сте посочили при подаване на вашето поръчка. Моля, за попълване на цялата необходима информация. Zeta Body не носи отговорност за пакети, които са загубили или не са предоставили поръчки с неправилни или допълнителни данни за доставка!

 

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ: Такса 0,60лв. (Само за България)

Плаща се на Куриера при доставка на поръчка или при получаване на пратка от офис на куриерската служба.

* В случай, че клиентът откаже да получи поръчка, изпратена по метода с наложен платеж, компанията си запазва правото да ограничи този начин на плащане (с наложен платеж) до следващата поръчка от същия клиент.

 

КРЕДИТНА КАРТА: Без допълнителна такса.

Можете да платите за вашата поръчка с вашата кредитна или дебитна карта.

(VISA, MasterCard, Diners, American Express)

 

БАНКОВ ДЕПОЗИТ: Без допълнителна такса.

UNICREDIT BULBANK

БЕНЕФИЦИЕНТ: ZETA BODY LTD.

IBAN: BG84UNCR70001524259855

* При  депозиране в банковата сметка, моля, винаги използвайте номера на вашата поръчка. След депозиране на пари, моля, изпратете ни копието на депозита по имейл на [email protected]. (!) Банковият депозит трябва да бъде направен в рамките на 48 часа от регистрацията на поръчката. Ако депозитът не бъде направен в рамките на 48 часа, поръчката автоматично се анулира без предизвестие. Таксата за банков превод се поема от купувача.

 

СЪХРАНЕНИЕ НА ДАННИ ЗА КРЕДИТНИ ИЛИ ДЕБИТНИ КАРТИ.

От съображения за сигурност ние  не съхраняваме вашите данни за кредитната или дебитната ви карта.

 

ИМАТЕ ПРОБЛЕМ С ПОТВЪРЖДАВАНЕ НА ВАШАТА ПОРЪЧКА, КАКВО ДА НАПРАВИТЕ?

Няма проблем! Обадете ни се на 0885878080 МОБИЛЕН | 074202080 МАГАЗИН, в часовете от 10: 00 до 17: 00ч. или ни изпратете директно съобщение чрез онлайн чата, ще се радваме да помогнем!

 

ПОЛУЧИХ ИМЕЙЛ ЗА ПОТВЪРЖДЕНИЕ? КАКВО Е?

Това е потвърждението на вашата поръчка. По този начин ние ви уведомяваме , че вашата поръчка е била изпратена правилно. Ако не сте получили имейла си, моля, погледнете и в папката „Спам“.